BAŞKAN KIRHASANOĞLU 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

BAŞKAN KIRHASANOĞLU 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE  MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI
14.07.2017 Cum

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kırhasanoğlu mesajında şunlara yer verdi:

15 Temmuz; Demokratik hukuk devleti olan ülkemizin istikrarını, birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan halkı ve halk iradesine karşı yapılan darbe girişimine kahraman milletimizin her ferdinin canları pahasına karşı koymasıyla engellenmiş bir demokrasi zaferidir.’’dedi.

YAĞLIDERELİLERİ MEYDANA DAVET ETTİ

Kırhasanoğlu,Yağlıdereli hemşehrilerimizi 15 Temmuz şehitlerini anma, demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde yarın akşam saat 20.30’da belediyemiz bahçesinden merkez cami önüne kadar yürüyüş düzenlenecektir. Ardından program 22.30’dan itibaren sabah namazına kadar yeni meydanda devam edecektir.Tüm hemşehrilerimizi bir kez daha meydanlara davet ediyoruz.’’dedi.