BAŞKAN KIRHASANOĞLUNUN MUTLU GÜNÜ

17.07.2017 Pzt
0 4541

Kırhasanoğlu,mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu, kızı Habibe Kırhasanoğlu, Reşat Yıldızın oğlu Hakan Yıldız ile dünya evine girdi.

Hakan Yıldız ile hayatını birleştiren Habibe Kırhasanoğlu’nun düğün törenleri ilçemiz Eko düğün salonunda gerçekleştirildi.

Yöremiz sanatçılarından Erdal Güvendi ile Mehmet Ay’ın sahne aldığı düğün törenlerinde Başkan Kırhasanoğlu eşi Hatice Kırhasanoğlu ile birlikte düğün merasimine iştirak eden misafirleri kapıda karşılayarak hepsine hoş geldiniz diyerek teşekkür edip mutluluklarını belirttiler.

Düğün törenine Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlulları,Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Çoşkun,İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Ayşegül Eczanesi çelenk gönderdi.

Başkan Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, telefonla arayan ve çiçek gönderen tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yağlıdere belediyesi olarak genç çiftleri tebrik ederiz.