İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN ÖZTÜRK GÖREVİNE BAŞLADI

25.07.2017 Sal

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk'ü makamında ziyaret ettik.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyelerinden,Zihneti Kahyaoğlu, Hasan Özdemir, İbrahim Aydın ile birlikte ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan İmam Hatip Ortaokulu eski  Müdürü Hasan Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Yeni Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret eden Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, yeni görevi için Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ilçedeki öğrencilerin iyi eğitim almasını sağlamak adına üzerlerine düşen ne varsa bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerinin de belediye ile birlikte ortak çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.