360 DERECE KARANLIK GECE TIRI YAĞLIDERE'DE

360 DERECE KARANLIK GECE TIRI YAĞLIDERE
31.07.2017 Pzt
0 7486

Hain darbe girişimiyle ilgili görüntülerin saati saatine üç boyutlu ve harekete duyarlı şekilde hazırlandığı videolar, sanal gerçeklik gözlükleriyle ücretsiz izlenebildi

Tuzla Belediyesi tarafından "İhanet gecesini unutmayacağız, unutturmayacağız" sloganıyla yürütülen proje kapsamında hazırlanan "360 derece, karanlık gece" adlı tır,Yağlıdere Belediyesinin katkılarıyla ilçemiz pazar yerine gelerek, hain girişimde yaşanılanları hafızalara kazıdı.

Vatandaşlar, hain darbe girişimiyle ilgili görüntülerin saati saatine üç boyutlu ve harekete duyarlı şekilde hazırlandığı videoları, 3D teknolojisi sayesinde yürüyerek gidebildikleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halkın demokrasi mücadelesine, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ile TBMM'nin bombalanmasına ve halkın darbecilere yönelik direncine tanıklık etti.

"360 derece, karanlık gece" adlı tırı ziyaret ederek, 15 Temmuz hain darbe girişimini 3 D teknolojisiyle izleyen Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, “15 Temmuz'u yaşamak, unutturmamak ve herkese anlatmak için Tuzla Belediyesi tarafından ilçemize gönderilen tır, vatandaşlarımıza, gençlerimize o anı, o günü sanal gerçeklik ve görüntülerle yaşattı. Ben Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Şadi Yazıcı’ya ve ilçemiz evladı Tuzla Belediyesi Baş Danışmanı Hüseyin Koca’ya bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum” .ediyorum” dedi.