BAŞKAN KIRHASANOĞLU BAKANLARIMIZLA GÖRÜŞTÜ

10.08.2017 Per
0 1055

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Ordu Giresun Havalimanında bakanlarımızla görüştü.

Havalimanında Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşen Başkan kırhasanoğlu ilçeye yapılması düşünülen spor salonuyla ilgili Bakan Osman Bak’tan destek istedi.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Başkan Kırhasanoğlu, ilçemize yeni bir hizmet daha kazandırmanın peşindeyiz.Sağolsun başta Milli Savunma Bakanımız sayın Canikli’den bu zamana kadar ilçemize yapılan bütün yatırımlarda büyük desteklerini gördük.görmeyede devam ediyoruz.Bu akşam da Gençlik ve Spor Bakanlığına atanan Bölge Milletvekilimiz sayın Osman Aşkın Bak ile görüşme fırsatımız oldu.İnşallah ilçemiz için hayırlara vesile olur.’’dedi.

Görüşmelere Başkan Kırhasanoğluna Ak Parti Yağlıdere ilçe Başkanı Temel Işık'da eşlik etti.