EMNİYET AMİRİ ENES ÇAKIR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK

EMNİYET AMİRİ ENES ÇAKIR
18.08.2017 Cum
0 1657

Kırhasanoğlu yeni emniyet amirliği binasının yapımında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.''dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyeleri, Ağabey Turan,Zihneti Kahyaoğlu,Harun Durdu, İbrahim Aydın ile birlikte Emniyet Amirliğine kısa bir süre önce atanan Enes Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Yeni Emniyet Amirliği Binasının ilçeye ayrı bir görünüm kattığını belirten Kırhasanoğlu,yeni binamızın yapılmasında emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum.İnşallah yeni binamız hayırlara vesile olur.’’dedi.

Ziyarette, ilçenin asayiş yönünden çok huzurlu ilçe olduğunu söyleyen, Kırhasanoğlu,halka hizmet için birlikte çalışmaktan mutlu olacağını, belediye olarak daima emniyetin yanında olduklarını ifade etti.

Emniyet Amiri Enes Çakır’da, birlik ve beraberlik içinde ilçeye en güzel hizmeti vermeye gayret göstereceklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Başkan Kırhasanoğlu ve beraberindekilere teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.