YENİ İLÇE JANDARMA KOMUTANI İBRAHİM SÖNMEZ İLÇEDE GÖREVİNE BAŞLADI

18.08.2017 Cum
0 4393

Başkan Kırhasanoğlu,ilçe Jandarma Komutanlığına atanan İbrahim Sönmez'i ziyaret etti

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan,Zihneti Kahyaoğlu,İbrahim Aydın, Harun Durdu ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanı Levent Bozan’ın Erzurum’a tayin olmasının ardından Tokat İli Reşadiye ilçesinin Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Sönmez Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığına atandı.

Yağlıdere’nin her yönüyle güzel ve sakin bir ilçe olduğunu ifade eden sönmez, hizmet için burda olduğunu söyledi.

El birliğiyle ilçemize yapılacak çalışmalara katkı sunacaklarını ifade eden sönmez, bugüne kadar görev yaptıkları yerlerde olduğu gibi Yağlıdere ilçemizde’de görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini vurguladı.

İlçe jandarma Komutanı Sönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Başkan Kırhasanoğlun’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Kırhasanoğlu ise, ilçe Jandarma Komutanımız İbrahim Sönmez’e yeni görev yerinde başarılar diledi ve birlikte çalışacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.