BAŞKAN KIRHASANOĞLU HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLANTISINA KATILDI

25.08.2017 Cum
0 972

Kırhasanoğlu,ilçede yeni dönem açılacak kurslara ilaveten ilçe esnafına yönelik kurs açılmasını istedi

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu, Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğünce Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısına katıldı.

Başkan Kırhasanoğlu,toplantıda yaptığı konuşmada,ilçede düzenlenen kurslara bu zamana kadar katkılarının olduğunu ifade ederek, yeni açılacak kurslara da gereken desteği vereceklerini söyledi.

Yağlıdere HEM Müdürü İlhan Bahçekapılı ise,hayat boyu öğrenmeye katılım oranlarının artması için yapılacak planlamaların katkısının çok büyük olduğunu söyledi.

Yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması ve ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi için çalışma yapacaklarını ifade eden Bahçekapılı, şöyle devam etti:

"Etkinliklerin birlikte planlanması, kaynak israfının önlenmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Örgün eğitim içinde yer almamış değişik kademelerinden ayrılmış veya örgün eğitim dışında ihtiyaçları doğrultusunda farklı eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın en önemli adresleri Halk Eğitim Merkezleridir. Bu noktada vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize yönlendirmenizi bekliyoruz."