ONARIMI TAMAMLANAN HACI ABDULLAH HALİFE CAMİSİ İBADETE AÇILDI

23.09.2017 Cmt
0 1932

Kırhasanoğlu,bu önemli çalışmada emeği gecen herkesten Allah razı olsun.’’dedi.

Giresun’un önemli kültür varlıklarından ahi lideri Hacı Abdullah Halifenin vakfına ait yapılardan olan tarihi caminin onarım çalışmalarının ardından bugün resmi açılışı gerçekleştirildi.

Caminin açılış kurdelesini Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Başbakanlık Başdanışmanı Mustafa Şen, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,İl Kültür Turizm İl Müdürü Ali Yıldırım tarafından kesildi.

Hacı Abdullah Halife Caminin onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla ilimizin önemli bir kültür varlığı daha hayat bulmuş olduğunu belirten Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bu önemli çalışmada emeği gecen herkesten Allah razı olsun.’’dedi.