SU SIKINTISI YAŞANMAMASI İÇİN AVANS YÜKLEME MERKEZİ AÇILDI

27.09.2017 Çar
0 2893

Su sayaçlarında akıllı kart sistemini 2016 yılında faaliyete sunan Yağlıdere Belediyesi şimdi de mesai saatleri dışında ilçe halkının su sıkıntısı yaşamaması için avans yükleme merkezini hizmete açtı.

Sayaç kartlarına ekstra kontör yükleme imkanı sağlayan sistem hizmete girdi.

Ön ödemeli akıllı su sayaç abonelerinin susuz kalmaması için, sayaç kartlarına ekstra kontör yükleme imkanı sağlayan sistem Yağlıdere Belediyesi önünde kurularak hizmet vermeye başladı.

Belediyede yükleme yapılamadığı saatlerde vatandaşların su ihtiyacını karşılamak üzere kurduğu aboneler avans 5 metreküp (5 ton) kredi yüklemesi yapılabilecek.

Başkan Kırhasanoğlu,KİOSK cihazının belediyenin kapısında ilçe halkına hizmet vermeye başladığını ifade ederek, ilçe halkının mesai saatleri dışında susuz kalmaması için bu hizmeti de faaliyete sunulduklarını belirtti.