İLÇEMİZDE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

05.10.2017 Per

Yağlıdere ilçesinde sağanak yağışın etkili olduğu bildirildi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada,ilçede Çarşamba akşamı etkili olan sağanak nedeniyle 6 mahallenin altı yapısının zarar gördüğünü ve ilçenin su ihtiyacının karşılandığı Yeniyazlık köyündeki kepeç kaynak suyunun bulunduğu bölgede ciddi oranda hasar meydana geldiğini söyledi.

Belediye ekiplerinin vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi ve sel nedeniyle oluşan toprak kaymalarından dolayı kapanan yolları açmak için çalıştığını ifade eden Kırhasanoğlu, İlçemizin su ihtiyacını karşıladığı Kepeç kaynak suyumuz etkili sağanak nedeniyle büyük oranda hasar gördü. Bu yüzden ilçede su kesintisi yaşandı. Bazı vatandaşlarımızın heyelan nedeniyle arazilerinde toprak kayması meydana geldi. Ciddi oranda hasarlar oluştu.’’dedi.