BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

29.11.2017 Çar
0 1113

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mevlid Kandilinin; tüm İslam Âlemine, Yağlıdereli hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve refah getirmesini dileyen Başkan Kırhasanoğlu, bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin sevincini, huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşandığını belirtti.

Kırhasanoğlu, Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, Yağlıdereli hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.’’

.

Yağlıdere Havadan Görünüm