ORUÇBEY MAHALLESİNDE HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

01.12.2017 Cum
0 1275

Yağlıdere ilçemizde Kasım ayı güvenlik toplantısı Oruçbey Mahallesinde gerçekleştirildi

Kaymakam Uğuz başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkan Vekili Abdullah Çakıroğlu, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez, Emniyet Amiri Enes Çakır, millî Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram,Fikret Karaaslan,Kurum müdürleri, Mahalle ve köy muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Uğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, köy ve mahalle muhtarlarını kapsayacak şekilde her ay ayrı bir yerde güvenlik ve halkla buluşma toplantıları düzenlendiğini söyledi.

Vatandaşlardan yayla evlerinde erzak ve yaşamsal malzeme bırakmamalarını isteyen Uğuz, "Hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu konuda halkımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz." dedi.

Yağlıdere Havadan Görünüm