TEPEKÖY ÖREN MAHALLESİNDE MAHALLE SAKİNLERİYLE TOPLANTI DÜZENLENDİ

09.01.2018 Sal
0 1010

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Tepeköy Ören Mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Kırhasanoğlu,ilçeye bağlı mahallelerde en çok toplantı düzenlediklerini yerin Ören mahallesi olduğunu belirtti.

Bu gibi toplantıların yapılması faydalı olduğunu ifade eden Kırhasanoğlu,’’Bizim amacımız mahalle ve köylerimizde vatandaşımıza hizmet etmektir’’dedi.

Kırhasanoğlu,’’Göreve seçildiğimiz günden itibaren diğer mahallelere olduğu gibi ören mahallesine de bu zamana kadar gereken çalışmaları yapmaya gayret gösterdik.Tabiki eksiklerimizde vardır. Eksikleri yerinde bakıp bundan sonra çözmeye çalışacağız. Muhtarımızla her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam ediyor. ‘’dedi.

Ören mahallesine yapılacak köy konağına gerek desteği vereceklerini ifade eden kırhasanoğlu,’’Günlük yaylasından gelecek sudan ören mahallesinin de faydalanacağını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ise, Ören mahalle sakinlerine göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek,''birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz.''diye konuştu.

Toplantıya, Tepeköy Muhtarı Necati Bebek, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydın, AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İsa Kahveci, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bıyıklı, Mahalle Başkanı Nizamettin Kahveci, Belediyemiz personellerinden Emin Çayan ile ören mahallesi sakinleri katıldı.