MAHALLE VE KÖY BAŞKANLARIYLA TOPLANTI DÜZENLENDİ

13.01.2018 Cmt
0 781

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle ve köy başkanları toplantısına katıldı.

Teşkilat binasında düzenlenen toplantıda konuşan Kırhasanoğlu,''mahalle ve köy başkanlarının ilçeye yapılan ve yapılacak çalışmalardan bilgisi olması gerektiğini belirtti.

Köy ve mahallede yaşayan temsilcilerin o bölgenin sorumlusu olduğunu belirten Kırhasanoğlu,''temsilcilerimizin kendi bölgesinde yaşanan düğün,cenaze,mevlit ve bunun gibi programları bizlerle paylaşmalarını talep ediyoruz. Teşkilat olarak çalışmaların iyi olduğunu ve bu çalışmanın daha iyi olması için çalışmalara hep beraber katkı sunmamız gerekiyor.’’dedi.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Teşkliat Başkanı Hüseyin Özdemir,Gençilk Kolları Başkanı Tarık Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle mahalle ve köy başkanları katıldı.