BAŞKAN KIRHASANOĞLU AKPINAR KÖYÜNDE KEMAL ÖZEN’İN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

02.02.2018 Cum
0 1129

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyn Özdemir ile birlikte Orman İşletme Personellerinden Kemal Özen’in Akpınar köyünde düzenlenen cenaze törenine katılarak Özen’in yakınlarına başsağlığı diledi.

Bir süredir rahatsız olan ve İstanbul’da hayatını kaybeden Merhum Ali Özen’in oğlu, Sabri Özen’in abisi,Bayram,Hami ve Yavuz Özenler ’in babası Kemal Özen’in cenazesi yakınları tarafından Akpınar köyüne getirildi.

Burada Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kemal Özen aile mezarlığında toprağa verildi.

Başkan Kırhasanoğlu,ilçemiz sevilen simalarından Ormancı Kemal abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.’’diye konuştu.

Yağlıdere Havadan Görünüm