GÜMÜŞ KAZAZ ÖRÜCÜLÜĞÜ KURSİYERLERİNDEN BAŞKAN KIRHASANOĞLUNA ZİYARET

06.02.2018 Sal
0 1105

Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İŞKUR Giresun İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen gümüş kazaz örücülüğü kursuna katılan kursiyerler Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret ederek tesbih hediye ettiler.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, ilçede İŞKUR destekli ilk defa açılan gümüş kazaz örücülüğü kursuna katılan kursiyerlerin yaptıkları el emeği çalışmalarını çok beğendiğini söyledi.

Bu kursun ilçede bundan sonrada devam edebilmesi için şahsım ve ilçe belediyesi olarak desteklerin devam edeceğini ifade eden Kırhasanoğlu,''insanlarımızın iş sahibi olabilmesi için atölye açılması ve bu konuda ilçede istihdamı sağlamak için gerekli desteği vermeye hazırız.’’dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Bahçekapılı’da, gümüş kazaz örücülüğü kursu çalışmaları hakkında fikir alış verisinde bulunmak için kursiyerlerimizle birlikte başkanımızı ziyaret ettiklerini belirtti.

Bahçekapılı, yapılan görüşmede, bu tip kursların devam etmesi için belediye ve halk eğitim merkezi iş birliği içinde atölye kurma çalışması yapılacağını belirterek, müdürlüğümüzün yapmış olduğu bütün çalışmalara maddi ve manevi destek veren başkan Kırhasanoğluna kursiyerlerimiz adına çok teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.

Ziyarette, Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Mete, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Cihan Deniz ile kursiyerler hazır bulundu.

Yağlıdere Havadan Görünüm