BAŞKAN KIRHASANOĞLU ESNAFLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

13.02.2018 Sal
0 208

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz bük mahallesi petrol ofisi mevkilerinde bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Bugün sanayi esnafımızın fazla olduğu bük mahallesi, petrol ofisi mevkinde esnaf kardeşlerimizle kahvaltı sofrasında bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Kırhasanoğlu, Gerçekleştirdiğimiz kahvaltıda esnaflarımıza Belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdik.Yeni yapılacak sanayi projesi ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. Kaynaşma ve dayanışma adına düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programına katılan katılamayan tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum.''dedi.

Programa,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, Abdullah Çakıroğlu, İbrahim Aydın, Harun Durdu,Belediyemiz Zabıta Memurlarından Musa Elevli,Muammer Kılıç, belediyemiz personellerinden Emin Çayan ile esnaflar hazır bulundu.

Yağlıdere Havadan Görünüm