BAŞKAN KIRHASANOĞLU AK PARTİ GENÇLİK KOLLARIYLA BULUŞTU

BAŞKAN KIRHASANOĞLU AK PARTİ  GENÇLİK KOLLARIYLA BULUŞTU
22.02.2018 Per

AK Parti Yağlıdere Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik toplantısı düzenlendi.

İlçede yeşil beyaz restoranda düzenlenen programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Kasım 2017’de bayrağı dava arkadaşları Aytekin Ofludan devir aldıklarını hatırlattı.

‘’SİYASET GENÇLEŞİYOR TÜRKİYE GÜÇLENİYOR’’

İlçe Yönetim Kurulu, Kadın kollarımızla birlikte çalışmaları daha iyi yerlere getireceklerini ifade eden Özdemir, ‘’Bu Akşam’dan itibaren gençlik kolları olarak saha çalışmalarına başlıyoruz. ‘’Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor’’ sloganıyla bu yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğimize söz veriyorum.’’dedi.

Bu ülke için genç kardeşlerimiz çok önemlidir diyen İlçe Başkanı Bayram Durdu’da,''Gençler bu ülkenin can damarıdır. Gençlerimizle bundan sonra daha farklı etkinliklerde bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Gençlerimizin önerileri bizler için her zaman önemlidir. Düzenleyecek olduğunuz her etkinliğe bizler varız. Elimizden gelen desteği her zaman da vermeye hazırız.’’

KIRHASANOĞLU:’’GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,bu akşam programa katılım gösteren gençlere teşekkür ediyorum.’’dedi.

Gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Kırhasanoğlu,''Yapılan bütün faaliyetlerde her zaman maddi ve manevi gençlerin yanındayız. Desteklemeye devam edeceğiz. Bu şekilde toplantılar yapıp istişare yapmakta fayda vardır.’’diye konuştu.

Toplantıya, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan,Adullah Çakıroğlu, İbrahim Aydın, Ali Kangal,Üçtepe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Kangal, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları katıldı.