AK PARTİ GİRESUN KADIN KOLLARI BAŞKANI BERRİN AYDIN BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ

27.02.2018 Sal

Ak Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, beraberinde Seniha Kankaya ile birlikte Belediye Başkan vekili İbrahim Aydını ziyaret etti.

Bugünkü çalışmaları Yağlıdere ilçesinde Kadın Kollarıyla gerçekleştirdiğini ifade eden Aydın,göreve kısa bir süre önce atandığını çalışmaları ilimizin farklı ilçelerinde devam ettirdiklerini belirtti.

Yağlıdere’de çok güzel ağırlandıklarını kaydeden Aydın, ilgi ve alakalarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Başkan vekili İbrahim Aydın ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu hazır bulundu.