BAŞKAN KIRHASANOĞLU:’’İKİ MAÇIDA KAZANIP NAMAĞLUP LİGİ TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ’’

04.03.2018 Paz

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,kalan iki maçıda kazanarak ligi namağlup tamamlamayı hedefliyoruz.''dedi.

İlçe stadında Yağlıderespor’un 5-0’lık galibiyeti ile tamamlanan Aksu Barcaspor maçının ardından takıma verilen yemeğe katkıda bulunan Gebze Oruçbey Mahallesi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Selami Ede ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Krhasanoğlu,''Çok şükür bu zamana kadar değişik şey söylemek zorunda kalmadık. Her maç galibiz. Bu konuda emeği gecen herkese çok teşekkür ediyoruz. Sezon başından bu yana takımımız istendiği şekilde futbol ortaya koyarak bizleri memnun etti. İlçemizi tanıttınız. Bu konuda sizlere minnettarız. İki maçımız kaldı bu maçları da kazanıp namağlup ligi tamamlamak istiyoruz.’’dedi.