YAĞLIDERE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA AYŞE KARAKUŞLU TEKRAR SEÇİLDİ

06.03.2018 Sal

AK Parti Yağlıdere Kadın Kolları 5.Olağan kongresi gerçekleştirildi.

İlçede bir tesiste düzenlenen kongrede konuşan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,kendisini bu göreve layık gören parti üyelerine teşekkür etti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Yağlıdere'de kadın kolları olarak gönül kapılarını çaldıklarını, evlere girip insanları dinlediklerini ifade eden Karakuşlu, şunları söyledi:

"Girdiğimiz tüm seçimlerde bunun karşılığını aldık. Aynı hızla 2019 ve 2023 hedeflerine gideceğiz. Yine kapıları çalacağız, yine gönüllere dokunacağız. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımıza Yağlıdere'den güçlü bir ses göndereceğiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren bugüne kadar birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm teşkilat mensuplarıyla bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde birlikte yol alacağım arkadaşlarıma da başarılar diliyorum."

Sözlerine vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele verip şehit olan güvenlik güçlerine rahmetle anıp yaralı olanlara acil şifalar dileyen Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, ise, yüce Mevla’m birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyen iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin.’’dedi.

İlçemiz kadın kollarında bu zamana kadar görev yapmış herkese teşekkür eden Öztürk, Bundan sonra görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum. Sen ben yok biz var.Üçtepe var Yağlıdere Var. Giresun var, Türkiye var. Kongremiz hayırlara vesile olsun.’’
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da, Ülkemizi yıkmak ve parçalamak isteyenler emellerine ulaşamayacaklarını söyledi.

Şu andaki ilçe teşkilatımız, Kadın kolları teşkilatımıza ilçemizdeki yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Kırhasanoğlu, ‘’Bundan sonraki yeni kurulacak yönetim de görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyoruz. şu andaki eskiye göre Türkiye'nin üzerinde olan dönen dolapları herkes çok iyi biliyor.15 Temmuz’da güçlü bir hükumet olmasa biz şimdi burada bu durumda olamazdık. Koalisyon hükumeti olsaydık çoktan bizi parçalamışlardı.Allahü Teâlâ fırsat vermedi. Bizleri bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat inşallah yine de vermeyecek. Biz onun için önceden 10 çalışıyorsak 100 çalışmamız lazım. Yeni yönetime alınan arkadaşların bütün mahalle ve köylerdeki evleri dolaşıp bütün insanlara ulaşması gerektiğini düşünüyorum.İnşallah daha da başarılı oluruz. İlçede oy oranı yüzde 80 üzerindeydi. İnşallah bunu sizlerle birlikte daha yukarılara çıkarılacağına inanıyorum.’’diye konuştu.

Türkiye’de kadınlar ak parti döneminde hak ettiği değeri bulmuştur diyen AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu’da,Kadınlara verilen önem kat ve kat artmıştır. Ak Parti çatısı altında yaklaşık 4 milyon kadın bulunmaktadır. Bizler bu ülkenin kalkınmasının ve medeni ülkeler arasındaki yerinin almasının yolunu kadınlardan geçtiğinin bilinci içerisindeyiz.Yağlıderedeki başarının kadınlarımızın da büyük katkısı olduğunun bilincindeyiz. Ak parti kadın kolları başkanlığını başarıyla yöneten değerli başkanımız Ayşe Karakuşlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonrada desteklerini bekliyoruz. Yeni seçilecek kadın kolları yönetimine de başarılar diliyorum.’’

Kadın Siyasetin öznesidir. Siyasetin bel kemiğidir diyen ve bize olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bir Cumhurbaşkanımız başımızda ve Genel Başkanımız varken biz kadın kolları olarak onun bu zorlu görevinde bir nokta kadar faydamız varsa ne mutlu bize diye AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın’da, bu anlamda il genelinde geldiğimiz günden itibaren ilçe ilçe dolaşarak yapmaya başladık. Önce mülakatlarımız başladı bütün ilçelerimizi gezdik. Kişileri farklılaştırmak için değil aynı amaç için buradayız. Yalnızca bu değişim için bu yola çıktık. Yönetimleri gözden geçirdik. Bugün şükür olsun ki sekizincisini Yağlıdere’de gerçekleştiriyoruz. Çok şükür her ilçede bu coşkuyu yaşıyoruz. Bize bu coşkuyu siz veriyorsunuz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak bizi içte ve dışta yıkmak için uğraşan bu hainlere karşı güçlü oluruz.’’diye konuştu.

Karakuşlu,başkanlığındaki tek listeyle ile gidilen seçimde 383 delegeden 260 oy kullandı. Oyların tamamını alan Karakuşlu,başkanlığa seçildi.

Karakuşlu başkanlığında,yeni yönetim kurulu ise,Yasemin Yılmaz,Gülden Çolak,Hacer Aydın,Arife Ağca,Emine Arslan,Sevil Gürsoy,Serpil Akbayrak,Zeynep Çayan,Nadiye Ay,Elif Gökçek,İlknur Çayan,Ayşe Macun,Dilek Çıtlak,Ayşe Birinci'den oluştu.