8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

07.03.2018 Çar

Ziyaret sırasında kadınlara çiçek takdim eden Başkan Kırhasanoğlu’nun eşi Hatice Kırhasanoğlu kadınların kadınlar gününü kutladı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,yönetim kurulu üyeleri Elif Tulum Gökçek,İlknur Özdemir,Arife Ağça,Fatma Özdemir ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi bu akşam ilçe merkezinde yaşayan Doğuştan Kas Hastaları Kızları Zeynep ve Ayşe Ocaklara bakan Anne Müsteha Ocak, Emine Demir ile Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Kul'un Keşap ilçesindeki ailesi Fatma ve Mehmet Kul’u evlerinde ziyaret edildi.

Her sene dünya kadınlar günü nedeniyle görevleri başında olan kadınları unutulmadığını ifade eden Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,''Bu sene bizde bir farklı uygulama gerçekleştirelim dedik. İlk olarak kas hastaları olan kızlarını bakan Müsteha Ocak,Emine Demir ile Şehidimiz Süleyman Kul’un ailesini ziyaret ettik. Ailelerimiz kadar bizler de memnun olduk.Hayır dualarını aldık.Yarın sabah ise Üçtepe beldemizde Belediye Başkanlığımızın kadınlar günü kahvaltı programına katılacağız.Ardından ilçemiz merkezinde okullarda ve kurumlarda görev yapan kadınlarımızı ziyaret edeceğiz. Akşam’da ilçemiz Eko düğün salonunda belediye başkanlığımızın kadınlar günü için hazırlamış olduğu programda olacağız. Şimdiden tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.’’diye konuştu.