YAĞLIDERE’DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

09.03.2018 Cum

Bütün kadınların gününü kutlayan Başkan Kırhasanoğlu,’’bu tür sosyal etkinliklerin bundan sonrada farklı alanlarda devam edeceğini ifade etti.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde ilçemizde Anadolu İmam Hatip Lisesi,Yumurcak Anaokulu,Çok Programlı Anadolu Lisesi,Merkez Ortaokulu,Anadolu Lisesi,Mustafa Kemal İlkokulu,Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri ile İlçe Devlet Hastanesi ziyaret edilerek burada görev yapan kadınlara karanfil takdim edildi.

İlçede 8 Mart Dünya Kadınlar gününü dolu dolu geçirmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu,’’hayatın her alanında izi olan kadınların sadece yılın bir gününde hatırlanmasıyla haklarının ödenemeyeceğini söyledi.

Kadınlara adanan bu özel günde hatırlanmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden kadınlar ise, “Bir çiçekle de olsa gönlümüz alındı, çok mutlu olduk. Hatırlanmak ve değer verilmek çok güzel” diyerek, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna teşekkür etti.

Ziyaretlerde Başkan Kırhasanoğluna,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Çakıroğlu,Zyineti Kahyaoğlu,İbrahim Aydın,AK Parti Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.