YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

09.03.2018 Cum

Yağlıdere Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında resim sergisi açtı.

Eko düğün salonunda açılan sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,’’Bugünü böyle bir resim sergisiyle taçlandırmış olduk. Sergide İlçemizdeki kadınlarımızın zorlu şartlarda yapmış oldukları çalışmalar ile belediye başkanlığımızın kadınlarımıza yönelik yapmış oldukları faaliyetlerde bu sergide yerini aldı. İlk defa düzenlediğimiz bu sergide emeği gecen herkesi tebrik ediyorum.’’dedi.