14 MART TIP BAYRAMI

14.03.2018 Çar

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçe Devlet Hastanesi ile Aile sağlığı merkezi ziyaret edildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Turan Oflu, İlknur Özdemir, İsa Kahveci, Fatma Özdemir, Nurettin Aydın ile birlikte İlçe Devlet Hastanesi ile Aile sağlığı merkezi ziyaret edilerek Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlanarak karanfil takdim edildi.

İlk olarak İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İbrahim Yuvayı ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, daha önceden olduğu gibi bu önemli günde de sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermiş olduk.’’dedi.

Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana önemli günlerde ilçede etkinlikler düzenlemeyi sürdürdüklerini ifade eden Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,''bugünde ilçe başkanlığımız tarafından organize edilen programa hep beraber iştirak ettik. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.’’diye konuştu.