21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

21.03.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri İlknur Özdemir, Fatma Özdemir ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bu akşam Akdarı Mahallesinde Tuzcu ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, 12 yaşındaki Fatih Tuzcuya, Başkan Kırhasanoğlu tarafından Giresun Birinci Amatör ligde namağlup şampiyon olarak süper amatör kümeye yükselen Yağlıderespor futbol takımının imzalı forması ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde de Dünya Kadınlar günü nedeniyle ilçemize bağlı mahallelerimizde ev ziyaretleri yaparak hasta ve yaşlılarımızı ziyaret edip gönüllerini aldıklarını hatırlattı.

İlçe Belediyesi olarak teşkilatımızla birlikte farkındalık yaratmak adına bu tür organizasyonlarımızı devam ettirdiklerini belirten Kırhasanoğlu,’’Bu kez de bu akşam down sendromlu fatih kardeşimiz ile bir araya gelmek istedik. Onu mutlu edecek bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Kardeşimizi de bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.