HASTA VE YAŞLILARI ZİYARET EDEREK HAYIR DUALARINI ALDIK

22.03.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhsanoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Yönetim kurulu üyeleri Elif Gökçek, Fatma Özdemir ile birlikte ilçemizde bu akşam hasta ve yaşlıları ziyaret ederek kandillerini kutladılar.

İlk olarak Ahallı Mahallesinden Hacı, Rukiye Akkaya, Şaban Ak, Bük Mahallesinden Ayşe Yetiş, Köprübaşı Caddesinde Hatice, Ali Kul,Kazankaya caddesinde Yeter, Mustafa Ekiz, Fatma, Mustafa Bektaş ile Hüseyin Ocak ziyaret edildi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçemiz sakinlerinden hastalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret ettik. Hastalarımıza acil şifalar diledik. Yaşlılarımızla sohbet ederek sıkıntılarını dinledik. Yaşlılarımız bizim tarihimiz, kültürümüz onları bir nebze olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Ziyaretlerimiz bundan sonraki günlerde de ilçemiz farklı mahalle ve köylerinde devam edecektir.’’diye konuştu.