KIRHASANOĞLUNU HACI ABDULAH HALİFEYİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMINA DAVET ETTİ

24.03.2018 Cmt

Ziyarette,Başkan Kırhasanoğluna Hacı Abdullah Halifeyi anma günlerindeki katkılarından dolayı dernek başkanı Mustafa Önal tarafından Ferman ve Türkçe mealinin bulunduğu teşekkür belgesi takdim edildi

Merkezi Gebze’de bulunan Tekke Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mustafa Önal, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret ederek 8 Nisan’da Gebze Beylikbağı Ahmet Pembegüllü Kültür Salonunda Karadeniz’in Mevlana’sı Hacı Abdullah Halife’yi anma,şehitlerimizi,ve geçmişimizi yad etme programına davet etti.

Her yıl Ahilik haftası kapsamında Tekke ve Tuğlacık köyünde Hacı Abdullah Halifeyi anma programı düzenlediğini hatırlatan Dernek Başkanı Mustafa Önal, dernek olarak Gebze ilçemizde de 8 Nisan’da bir program daha yapmayı planladıklarını belirtti.

Önal, Başkan Kırhasanoğluna bu zamana kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.