BAŞKAN KIRHASANOĞLU:''AYTEKİN ŞENLİKOĞLU BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM''

BAŞKAN KIRHASANOĞLU:
26.03.2018 Pzt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen AK Parti Giresun 6. Olağan İl Kongresi yapıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 19 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresi'nde seçime Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Yapılan oylamada sonucu Şenlikoğlu, yeniden il başkanı seçildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,6.Olağan il kongresinde başkanlığa seçilen Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik etti.

Kırhasanoğlu,Kongrenin ardından yaptığı açıklamada,Üçtepe Belediye Başkanımız Harun Öztürk başta olmak üzere, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, ilçe teşkilatımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile birlikte bugün Giresunumuz’da düzenlenen 6.Olağan il kongresinde yerimizi aldık.’’dedi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün konuşmasında 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa Referandumunda ilk yüz ilçe arasında ilçemizin ismini okurken bir kez daha bu davaya eşlik ettikleri için mutlu olduklarını gururlandıklarını yüklerinin bundan sonra daha ağır olduğunu ifade eden Kırhasanoğlu,’’Bu başarıda emeği gecen bütün herkese bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah 2019 seçimlerinde bir önceki oyun daha üstünde bir oy almayı hedefliyoruz.’’diye konuştu.

Yağlıdere Havadan Görünüm