GİRESUN'DA ÜÇLÜ SAVUNMA BAKANLARI ZİRVESİNİN ARDINDAN

GİRESUN
31.03.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, 6. Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısının ardından Ordu Giresun Hava alanında düzenlenen uğurlama programına katıldı.

Giresun'da, Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Milli Savunma Bakanlarının katılımı ile gerçekleştirilen 6'ıncı Savunma Zirvesi sona erdi.

Giresun'un Dereli ilçesi Kümbet Yaylası'nda bir otelde gerçekleştirilen 6'ncı Savunma Zirvesi'ne, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria ile bakanlık ve askeri yetkililerin katıldığı toplantının ardından Savunma Alanında İşbirliği Mutabakat Muhtırası imzalandı.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu, Kümbet yaylasında gerçekleştirilen programın ardından Ordu Giresun Havaalanına gelerek Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria için düzenlenen uğurlama programına katıldı.

Bu önemli zirvenin ilimizde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kırhasanoğlu,savunma alanında alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.