KIRHASANOĞLU GÜNECE SİNANLI ELMABELEN KÖYLERİNDE CENAZE TÖRENİNE KATILDI

07.04.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Yazlık Köyü Muhtarı Hüseyin Boz ile birlikte ilçemiz Sinanlı,Elmabelen köyleri ile Günece mahallesinde cenaze törenine katılarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına taziyelerini iletti.

İlk olarak, Sinanlı köyünden hayatını kaybeden Müzeyyen Arslan’ın cenaze törenine katılan Kırhasanoğlu,ardından Elmabelen köyünden emekli ormancılardan Hüseyin Ocak ile Günece Mahallesinden ilçemiz eski esnaflarından kalay ustası Ali Küpüç’ün cenaze törenlerine katılarak yakınlarına sabırlar diledi.

Başkan Kırhasanoğlu, İlçe halkının mutlu gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini belirterek,hayatını kaybeden üç vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.’’diye konuştu.