BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN ÇATALBAŞ VE BARÇIN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

11.04.2018 Çar

BAŞKAN KIRHASANOĞLUNDAN ÇATALBAŞ VE BARÇIN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Antalya’nın Alanya ilçesinde Yağlıderespor futbol takımına tatil jestinde bulunan İş adamları Mustafa Çatalbaş ve Muzaffer Barçı’na teşekkür plaketi takdim etti.

Alanya ilçesi Fırst Class Hotel’in salonunda düzenlenen plaket takdim öncesi ve sonrası kemençe eşliğinde yöresel oyunlar oynandı.

Yabancı Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede belediyemiz personellerinde Alaattin Küpüç'ün kemençe Show'u büyük beğeni topladı.

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,plaket takdim töreninde yaptığı konuşmada,Alanya’da bizleri en iyi şekilde ağırlayan sevgili abilerimiz Mustafa Çatalbaş ile Muzaffer Barçın’a şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yağlıdereli hayırsever iş adamı Mustafa Çatalbaş abimiz bu zamana kadar ilçesine yapılan çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgememiştir diyen Kırhasanoğlu ,‘’İlçemize bir tane meslek yüksekokulu yapıldı. Kaba işinden sonra ince işini kendisi 800,00 bin TL gibi miktarı kendisi üstlendi. İlçemizde okulun açılmasına sebep oldu. Bu konudan dolayı da kendisine şükranlarımı iletiyorum.’’dedi.

İş adamı Mustafa Çatalbaş ise, bizler doğup büyüdüğümüz memleketimizi hiçbir zaman unutmadık. Bundan sonrada aynı şekilde her zaman görev verilirse yardımcı olmaya devam edeceğiz.Yağlıderesporumuzu burada ağırlamaktan son derece memnun olduk. Kendilerini şampiyonluklarından dolayı fırst class ailesi olarak tebrik ediyorum.’’

İş adamı Alanyaspor ikinci başkanı Muzaffer Barçın ise, bizler Alanya’da olsak bile kalbimiz Giresun Yağlıdere’dedir. biz Yağlıdere’yi ve Ahallı köyünü ve Buları yaylasını çok seviyoruz.Yağlıderespor’u inşallah süper ligde görmek nasip olur.Yağlıderespor’u başarılarından dolayı kutluyorum.’’diye konuştu.