KIRHASANOĞLU:''MUSTAFA ÇATALBAŞ VE MUZAFFER BARÇIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

KIRHASANOĞLU:
13.04.2018 Cum

İş adamları Mustafa Çatalbaş ile Muzaffer Barçın sponsorluğunda Antalya’nın Alanya ilçesinde beş yıldızlı First Class otelinde tatil yapan Yağlıderesporlu futbolcu ve teknik heyete şehir turu düzenlendi.

İlk olarak Türkiye'de özel teşebbüsle açılan ilk mağara olma özelliğine sahip olan Dim mağarasını ziyaret eden kafile ardından Dim Çayını ziyaret ederek Mustafa Çatalbaş ile Muzaffer Barçın sponsorluğunda kafileye öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Yağlıderespor’u Alanya’da çok iyi bir şekilde ağırlandığını ifade eden Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bizlere bu imkanı sunan değerli iş adamı abilerimiz Mustafa Çatalbaş ile Muzaffer Barçın’a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.’’diye konuştu.

Yağlıdere Havadan Görünüm