HASTA ZİYARETİNDE BULUNDULAR

14.04.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ile birlikte Hasta Ziyaretlerinde Bulundu.

Giresun Üniversitesi Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İlk olarak Belediyemiz personellerinden İbrahim Kuru'yu ziyaret ederek ardından hastanede yatan ilçemiz sakinlerinden diğer hastalarımızla sohbet eden Kırhasanoğlu,ve Durdu’ya hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Giresun'da tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını kaydeden Başkan Kırhasanoğlu, Yaptığımız ziyaretler sadece bugüne mahsus bir şey değildir. Yıllardan beridir her zaman ilçe halkının iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya gayret gösterdik. Bundan sonrada bu şekilde ziyaretlerimiz ilçemizin farklı mahalle ve köylerinde devam edecektir.’’dedi.

Hastane ziyaretinde Belediyemiz personellerinden Emin Çayan’da hazır bulundu.