İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAĞLIDERE’DE YAPILDI

17.04.2018 Sal

Her ay düzenli olarak yapılan Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İlçe Müdürleri toplantısı Yağlıdere ilçesinde yapıldı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,yeşil beyaz restoranda verilen yemekte yaptığı konuşmada ,böyle anlamlı ve yemekli bir toplantının ilçemizde yapılması gerçekten gurur vericidir.’’dedi.

İlçede Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü adına güzel çalışmalar yapıldığını kaydeden Kırhasanoğlu,’’Spor müdürümüz asaleten göreve başladıktan sportif faaliyetlerimiz daha tertipli daha düzenli hale gelmeye başladı.İlçemizde bazı spor alanlarında başarılarda var.Futbol da olsun karatede olsun çeşitli spor dallarında çalışmalar devam ediyor.İlerleyen zamanlarda daha güzel çalışmalara imza atacağız.Şu anda ilçemizde karate şampiyonasında bir tane Türkiye birincisi ve Türkiye ikincisi çıkardık.Bu ay içerisinde sporcularımız ülkemizi Sırbistan'da temsil etmiş olacak.Sporcularımıza şampiyonada başarılar diliyorum.’’diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ise,Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna ev sahipliğinden dolayı ve ilçede spora verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yemekli toplantıya,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Şube müdürleri ile ilçe spor müdürleri katıldı.