YAĞLIDERE’DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇTI

02.05.2018 Çar

Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulu Gezi Tanıtım ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri fotoğraf sergisi açtı.

Kulüp Rehber Öğretmeni Emine Göksu,serginin açılışında yaptığı konuşmada,Giresun’un çeşitli bölgelerini gezerek fotoğraf çektiklerini söyledi.

Gifod derneğinin çekimlere yardım ettiğini belirten Göksu,Kulübün amacı fotoğraf sanatını öğrencilere tanıtmak olduğunu deklanşöre basarak fotoğraf çekme eyleminin gerçekleşmediğini,çevreye farklı bir açıdan bakmayı da gösterdiğini belirtti.

Konuşmanın ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Serginin açılışına Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz,Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez,Emniyet Amiri Enes Çakır,Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aydın,Ağabey Turan,okul müdürleri,öğretmen ve öğrenciler ile veliler katıldı.