İLÇEMİZDE PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GİRESUN'A HER SAATTE BİR MÜNÜBÜS KALKACAK

İLÇEMİZDE PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GİRESUN
03.05.2018 Per
1      2090

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçedeki dolmuşların hareket planlamalarında değişiklik yapıldığını söyledi.

Kırhasanoğlu, Yağlıdere Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle gerçekleştirdikleri toplantının ardından yaptığı açıklamada, dolmuşların 14 kişiyle dolup kalktığını, bunun içinde ilçe halkının mağduriyet yaşadığını söyledi.

ESNAFIMIZA VE İLÇE HALKINA DOLMUŞ SAATLERİYLE İLGİLİ EL BROŞÜRLERİ HAZIRLATIP BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR

İlçe halkının mağduriyetini gidermek için kooperatif üyeleriyle tekrar toplantı düzenlediklerini belirten Kırhasanoğlu, "Yapılan toplantı sonucunda Pazartesi gününden itibaren dolmuşlar saat başı ilçemizden Giresun'a hareket edecek. Eskisi gibi aracı ful doldurup kalkması gibi bir şey söz konusu olmayacaktır. Bununla ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek için broşür hazırlatıp esnafımıza ve vatandaşımıza ulaştıracağız. Belediyemiz ’den anonslarda yapacağız. Bu konu sadece ilçeyle ilgili kalmayacak. Giresun’dan da aynı şekilde yolcuların mağdur olmaması saat başı uygulaması oradan da devam edilecektir.Bundan sonra bu şekilde bir karar alınmıştır. Alınan karar ilçemiz için hayırlı olsun.’’dedi.

Kırhasanoğlu, biz bu işin bu şekilde olması için çok çaba gösterdik. Bundan sonra’da yolcularımızın da milliyetçilik yapıp kendi dolmuşlarıyla gitmelerini tavsiye ediyoruz. Birbirimize sahip çıkalım. Buradan ekmek yiyen kişilerde buradan zarar görürse bu işi yapamaz. Durakçılar insanlara saygılı olacak. Yolcularımıza durakçılara sahip çıkmasını istiyoruz.’’dedi.

Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özdemir ise, dolmuş durağımız ilçemizde bundan sonra kamu hizmeti vermeye devam edecektir. Yolcularımızın vatandaşlarımızın yani hepimizin bundan sonra bu karara sahip çıkması gerekiyor. Birbirimize destek olmalıyız. Kendi aracımıza sahip çıkalım ki oradan ekmek yiyen kişiler zarar etmesin bizlere daha iyi hizmet verecektir. Alınan karar ilçemiz için hayırlı olur.’’dedi.

Kooperatif Başkanı Sıtkı Sami Kahyaoğlu’da,sayın başkanlarımızla hep bir arada olduğumuz sürece bu işi yürüteceğimize inanıyorum. Alınan kararı hep beraber aldık. İnşallah hayırlısı olur. Vatandaşımıza hizmet vermek için buradayız. ’diye konuştu.

'

Sayin Baskanim gel o minibüs hattini Uçak Inis ve kalkis gün ve saatlerine uygun olarak ORGI'ye kadar uzat.Hizmetin tadina doyum olmaz.Basarilar ve selamlar

Niyazi ÇOBAN Tarih=03.05.18