KIRHASANOĞLU:’’SPORCULARIMIZA GEREKEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

08.05.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra’da gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kırhasanoğlu,Yeşil beyaz Restoran’da düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde yaptığı konuşmada, kulübümüz kurulduğu günden bu yana ilçe belediyesi olarak elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık. Bundan sonrada vermeye ’de devam edeceğiz. Bunlar bizim ilçemizin çocukları bizler için değerlidir.’’dedi.

Yağlıdereli iş adamlarının ilçesine her konuda sahip çıktığını söyleyen Kırhasanoğlu,’’özellikle Metin Koç’a çok teşekkür ediyorum. İlçesiyle ilgili ne zaman bir şey için talep edilse her zaman destek vermiştir. Hep beraber birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece ilçemize çok güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz.’’diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Bahçekapılı’da,bugün burada Türkiye şampiyonası ile Balkan şampiyonasında başarılı olmuş sporcularımızı tebrik etmek için bir arada olunduğunu belirtti.

Bahçekapılı, kulübümüz üç yıl içinde çok güzel başarılı çalışmalara imza attı. Bu başarının kazanılmasında ilçe kaymakamımız ile belediye başkanımızın çok büyük desteklerini gördük. Bunun yanında yurt içinden ve yut dışından başta esnaflarımız olmak üzere iş adamlarımızın katkısını görmeye devam ediyoruz. Yanımızda olan destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.’’dedi.

Konuşmaların ardından Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu tarafından Sırbistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında ikinci olan Mehmet Akif Çıtlak’a altın hediye etti.

Program’da ayrıca kulübe destek veren Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar’a,İş adamları Metin Koç, Metin Kuruca, Hamza Bölük, Mustafa Şahin,Hümmet Karaaslana,Hüsamettin Akkaya, Ayhan İbaş’a teşekkür plaketi takdim edildi.