BELEDİYE BAŞKANIMIZ KIRHASANOĞLU ANNELER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KIRHASANOĞLU  ANNELER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI
13.05.2018 Paz

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu, geleceğin teminatı olan çocukların yetişmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerin toplumun en değerli varlıkları olduğunu söyledi.

Kırhasanoğlu,Fedakar annelerimizi sadece bir günle sınırlı bir şekilde hatırlamanın onlara yapılacak en büyük haksızlık olacağı inancındayım, onlara yılın her gününde hak ettikleri saygı ve sevgi gösterilerek hayır duaları alınmalı, kırıcı ve incitici tavır ve davranışlardan kaçınılmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren başta Yağlıdereli annelerimiz olmak üzere bütün annelerin Anneler Gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.