KIRHASANOĞLU ÖZEL SPORCULARI AĞIRLADI

14.05.2018 Pzt

Şehit Süleyman Kul,Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette,özel sporcular tarafından Başkan Kırhasanoğluna,çiçek takdim edildi.

Dernek Başkanı Samet Genç,10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla,ilçemizde bir dizi ziyaretler düzenlediklerini söyledi.

İlk olarak ilçe Kaymakamı Hasan Uğuz’u makamında ziyaret ettiklerini ifade eden Genç,ardından İlçe Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret ettik.Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı dernek yönetimim adına teşekkür ediyorum.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kırhasanoğlu ise,özel sporcularımızın yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz.Bizler ilçe belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya her türlü desteği verdik.Bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.Özel sporcularımızın bizlerde yeri farklı onların da yanında olmayı sürdüreceğiz.’’diye konuştu.

Ziyarette,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk,Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Habil Kır,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Belediye Meclis Üyesi Harun Bölük ile sporcular ve aileler hazır bulundu.