KIRHASANOĞLU ONLARI’DA UNUTMADI

14.05.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanlığı toplantı salonunda Şehit Süleyman Kul Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına yemek vererek hediyeler takdim etti.

Başkan Kırhasanoğlu düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada,bugün burada özel sporcularımızı ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.’’dedi.

İlçe kaymakamımızla birlikte öğrencilerimize her konuda destek olmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Kırhasanoğlu,''bu hafta Engelliler haftası olması dolayısıyla böyle bir program yapmayı uygun gördük.Bundan sonrada çocuklarımızın herhangi bir ihtiyacı ve yapmak istedikleri bir şey olursa biz elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.Bu gün bizleri burada yalnız bırakmadıkları için özel sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz,ise ,Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna Engelliler haftası dolayısıyla böyle güzel bir ortamı oluşturduğu için teşekkür ediyorum.’’dedi.

Daha önceden bu sporcularımızla istenilen seviyede bir araya gelinemediğini söyleyen Uğuz,şöyle devam etti:

‘’Bundan sonra ilçemizde özellikle genç yaşta öğrencilik çağında ne kadar engelli arkadaşımız varsa onun çalışmasının yapılması onlarında toplumun her alanında olması için gereken kolaylığı yapılması gerekiyor.Biz gereken ortamı oluşturduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok.Hep birlikte bu öğrencilerimizin yeteneklerinden faydalanmamız gerekiyor.Benim gözümde hiçbir eksiklikleri yoktur.Şimdi burada bir çok öğrencimizi engelsiz olarak gördüğümüz arkadaşlardan daha özgüvenli,daha akıllı,daha zeki olarak gördük.Hepsinin birbirinden farklı yetenekleri var.Bunları ortaya çıkarmamız lazım.Kapımız her zaman sizlere sonuna kdar açık.Özellikle ailelerimiz çocukların kendi yeteneklerini ve ihtiyaçlarını daha iyi biliyor. Bundan sonra irtibatta olalım.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım.’’diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Hasan Uğuz ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu özel sporculara hediye takdim etti.

Düzenlenen programa,İlçe Emniyet Amiri Enes Çakır,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk,İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Habil Kır,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Çakıroğlu,İlyas Kandemir,İbrahim Aydın,Harun Bölük,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Öazdemir,Dernek Başkanı Samet Genç,sporcular ile aileleri katıldı.