BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

15.05.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanlığı tarafından Anneler günü programı düzenlendi.

Yeşil Beyaz Restoran’da düzenlenen Program’da konuşan Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bizleri zorluklar karşında yetiştiren sağlığımızda, hastalığımızda yanımızda olan çocukları için gerektiği zaman hayatlarını feda eden annelerimizin anneler gününü kutluyorum.’’dedi.

Daha önceki senelerde anneler günü etkinliğini müzik eğlence adı altında gerçekleştirdiklerini hatırlatan Kırhasanoğlu,’’ bu sene şehitlerimiz var daha birkaç gün önce ilçemizin evladı askerimiz şehit oldu.Afrin’de Irak’ta ülkemizin bir çok noktasında şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.’’dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Bayram Durdu ise, Belediye başkanlığımızın düzenlemiş olduğu programa katılan tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.’’diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu tarafından programa katılanlara karanfil takdim edildi.