TEKKE KÖYÜNDE TOPLU İFTAR PROGRAMINA KATILDIK

29.05.2018 Sal

Yağlıdere ilçemizde ramazan ayı dolayısıyla her akşam farklı mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programının 13.Tekke köyünde devam etti.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri, Esra Gülden Çolak, Yasemin Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, Anıl Kılıç, Atalay Kuruca, Ramazan Yılmaz, İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Turan Oflu ile birlikte Tekke köyünde muhtarlık ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan Tekke köyü Muhtarı Ömer Şen,geleneksel olarak her yıl iftar programı düzenlediklerini belirtti.

Bu tür programların birlik ve beraberliğe katkı sunduğunu ifade eden Şen, iftar programımıza katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum’’dedi.