KIRHASANOĞLU:’’RAMAZANIN BEREKETİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ’’

29.05.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,''Ramazan bereketini hemşehrilerimizle birlikte yaşamaya devam ediyoruz.''dedi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Turan Oflu ile birlikte teravih namazı sonrası Üçtepe Beldesi Tuğlacık  mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazanın bereketini her gün farklı bir mahallemiz ve köyümüzde de hemşehrilerimizle bir araya geldiklerini söyleyen Kırhasanoğlu,''Bu akşam’da İftarımızı Tekke köyünde açtık.Teravi namazını Üçtepe Beldesi Tuğlacık mahallesinde kılmak nasip oldu. Programlarımız bundan sonrada her akşam devam edecektir.Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.