IŞIK AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİP İFTAR SOFRASINA KONUK OLDUK

30.05.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Ramazan ayı birlikte çat kapı iftar ve hasta vatandaşların evlerine ziyarette bulunup moral vermeye devam ediyor.

Başkan Kırhasanoğlu ve beraberinde, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,ilçe yönetim kurulu üyesi İsa Kahveci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Üçtepe Belde Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bektaş, yönetim kurulu üyeleri Sunay Ağça,Emine Menekşe,İlknur Çayan ile birlikte ilçemiz Hisarcık köyünde AK Parti Eski İlçe Başkanı Temel Işık’ın evinde iftar sofrasına konuk olup babası Kemal Işık’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İyi günde kötü günde her daim hasta, yaşlı vatandaşların hatırlanmasının önemine değinen Başkan Kırhasanoğlu,bu gibi ziyaretler yaparak onların yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz.’’dedi.

İlçe Kadın kolları başkanlığının da her akşam farklı noktalarda ev ziyareti yaptığını hatırlatan Kırhasanoğlu,birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’diye konuştu.