TERAVİH NAMAZI SONRASI HİSARCIK KÖYÜNDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

30.05.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, teravih buluşmaları kapsamında Hİsarcık köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayı ile birlikte gelenek haline getirilen teravih buluşmaları devam ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kırhasanoğluna, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,ilçe yönetim kurulu üyesi İsa Kahveci ,eşlik etti.

Teravih namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kırhasanoğlu, “Ramazan ayında yaptığımız Teravih Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ediyoruz” dedi.

Program kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kırhasanoğlu,kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren hemşehrilerimze teşekkür etti.