TERAVİH SONRASI RAMAZAN SOHBETLERİ ÜÇTEPE BELDESİNDE DEVAM ETTİ

30.05.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Ramazan ayı münasebetiyle mübarek ayın ilk gününden itibaren başlattığı "Teravih Sonrası Ramazan Sohbetleri" ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu akşam ilk olarak Hisarcık köyünde ışık ailesinin iftar sofrasına konuk olan Başkan Kırhasanoğlu ve beraberinde AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,İlçe yönetim kurulu üyesi İsa Kahveci ile birlikte teravih namazı sonrası Üçtepe Beldesini ziyaret etti.

Burada Üçtepe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kangal ve belde sakinleriyle bir araya geldiklerini ifade eden Kırhasanoğlu,gittikleri her yerde mübarek ramazan ayının getirdiği muhabbet ile güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz.’’dedi.