İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN MEHMET KOǒA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

31.05.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz eski esnaflarından Mehmet Koç’u evinde ziyaret etti.

Her zaman halkımızın iyi günde ve kötü gününde yanında olmaya gayret gösteren halkımızla iç içe olan Başkan Kırhasanoğlu,Koç ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hasta ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu, bu Akşam’da ilçemizin sevilen sayılan esnaflarından Mehmet abimizi evinde ziyaret ederek gönlünü aldık. Bu ziyaretlerimiz her akşam farklı mahalle ve köylerde sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşımızın iyi gününde olduğu gibi zor günlerinde de yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz’’dedi.

Başkanımızı ve ekibini evlerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Mehmet Koç’ta, çok memnun oldum. Allah hepsinden razı olsun’’diye konuştu.

Ziyarette Başkan Kırhasanoğlu’nun eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Fatih Cami imam hatibi Hüseyin Özdemir,ilçe yönetim kurulu üyeleri Emine Arslan ile Fatma Özdemir’de hazır bulundu.