MİLLETVEKİLİ ADAYI SERDAR DEMİRKAN İLE İLÇEMİZDE ZİYARET DÜZENLEDİK

02.06.2018 Cmt

Demirkan, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarını Yağlıdere ilçesinde sürdürdüklerini dile getirdi.

AK Parti Giresun Milletvekili adayı Serdar Demirkan, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan,Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu,İbrahim Aydın,Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,AK Parti İl Başkan vekili Nail İpek,Mehmet Başer, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Demirkan, ilçe halkının kendilerine her zaman destek olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini inandığını ifade ederek Hep birlikte çalışarak, inşallah Giresun’da dörtte dört yapacağız’’diye konuştu.

Başkan Kırhasanoğlu'da,Demirkana başarılar dileyerek teşkilat olarak ilçede çalışmalarını her gün mahale ve köylerde sürdürdüklerini söyledi.

Bu seçimin çok önemli olduğuna dikkat çeken Kırhasanoğlu,inşallah ilimizde en fazla oy alan ilçe olmak istiyoruz.''diye konuştu.